Ajuntament Municipi Àrees Administració Actualitat Multimèdia Transparència

Salut, Gent Gran, Infància, Benestar Animal, Benestar Social, Igualtat i Educació.

El compromís per a esta legislatura és aconseguir una Favara més saludable i activa gràcies a tots els projectes que vull ficar en marxa: “Favara, camina”, “Fumar, mata”...

Desitge un poble amb millor benestar social i és per això que continuaré treballant per oferir a Favara serveis socials de base i especialitzats.

La nostra gent gran són un pilar fonamental de Favara i treballaré amb fermesa perquè puguen gaudir d’una llar de jubilats adaptada, funcional i moderna que cobrisca totes les seues necessitats i expectatives així com puguen tindre al llarg de l’any dinamisme cultural i d’oci.  Veure més.
 

Ana Belén Ribes
Regidora de Salut, Educació, Igualtat, Gent Gran, Benestar, Salut i Participació Ciutadana


5 de juliol de 2023. L’Ajuntament de Favara junt als Serveis Socials d’atenció primària bàsica de la Mancomunitat de la Ribera Baixa i Atenzia, va realitzar un taller de prevenció de caigudes dirigit a la gent gran del nostre poble.

Més informació

31 de maig de 2023. Ahir dimarts 30 de maig, la Policia Local de Favara i la Brigada de Serveis Municipals van realitzar un curs teòric i pràctic de RCP (reanimació cardiopulmonar) impartit per personal especialitzat.

Més informació

14 de març de 2023. L’Ajuntament de Favara ha instal•lat al carrer Sant Antoni (davant de la Farmàcia) un contenidor en forma de cor, on el veïnat el nostre poble podrà depositar tapons de plàstic per al seu reciclatge.

Més informació

14 de març de 2023. Com cada any, l’equip de govern va acompanyar el passat divendres 10 de març a l’associació de la nostra localitat en la celebració del seu dinar anual al Saló La Font.

Més informació

9 de març de 2023. Favara participa, junt amb altres municipis, en una jornada sobre obesitat infantil a l’Hospital de la Ribera.

Més informació

 

 

Veure legislatura 2019-2023

Veure legislatura 2015-2019

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 

Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02 -
96 152 76 10

Fax: 96 176 94 27