Ajuntament Municipi Àrees Administració Actualitat Multimèdia Transparència

Transparència, Ocupació, Formació, Educació, Hisenda i Personal

El compromís per a esta legislatura és aconseguir una Favara més transparent gràcies a la continuïtat del gestor d’expedients i entrada de registre electrònics, el manteniment del portal web de transparència i seu electrònica, l’assemblea informativa anual, el butlletí informatiu municipal anual, la gravació dels plenaris municipals i la consulta popular per decidir temes importants que afecten al poble.

Continuaré treballant per a que estos quatre anys les arques municipals recuperen els diners de la morositat creada pels grans constructors i poder revertir-los després en més serveis i més qualitat de vida per als favarers i les favareres.   Veure més

Oro Azorín

Alcaldessa i responsable de les àrees Transparència, Ocupació, Formació, Educació, Hisenda i Personal


2023

27 abril 2023. L’Ajuntament de Favara assisteix a la 38a Trobada de Centres Educatius en Valencià de La Ribera, celebrada a Albalat el passat cap de setmana.

Més informació

20 abril 2023. Curs per obtindre el carnet d’usuari professional de productes fitosanitaris de nivell bàsic. Es portarà a terme durant 5 sessions a la Llar de la Gent Gran de Favara.

Més informació

4 abril 2023. ACTA DE BAREMACIÓ DEFINITIVA DE LA BORSA DE MONITORS/MONITORES DE TEMPS LLIURE 2023

Descarregar document

4 abril 2023. RESOLUCIÓ DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR SOBRE LES AL.LEGACIONS PRESENTADES A LA BAREMACIÓ PROVISIONAL DE LA BORSA DE MONITORS/MONITORES DE TEMPS LLIURE 2023

Descarregar document

30 març 2023. BAREMACIÓ PROVISIONAL BORSA DE MONITORS DE TEMPS LLIURE 2023

Descarregar document

27 març 2023. Relació provisional d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria per a la BORSA DE MONITORS DE TEMPS LLIURE

Descarregar document

23 març 2023. Ahir es va portar a terme el II Fòrum d’Ocupació ‘Som Talent’ de la Ribera Baixa, a la sala polivalent dels Jardins del Mercat de Cullera.

Més informació

21 març 2023. Bases reguladores i la convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una BORSA D'OCUPACIÓ TEMPORAL DE MONITORS DE TEMPS LLIURE.

Anunci

Bases convocatòria

Sol.licitud

15 març 2023. Amb el 17,36% del pressupost municipal dedicat a educació, és a dir, 804,91€ per alumne/a, l’Ajuntament de Favara és el que més inverteix en la comarca de la Ribera Baixa en aquesta matèria i un dels que més en l'àmbit estatal.

Més informació

2022

30 novembre 2022. Favara participa al fòrum d’ocupació "Som Talent". Aquest event d’ocupació va reunir empreses i entitats de la zona i a persones en recerca activa d’ocupació.

Més informació

16 novembre 2022. L’Ajuntament de Favara amb l’Associació de Boixeres ha organitzat la XV Trobada de Boixets. Un punt d’encontre amb una llarga tradició de germanor entre les associacions de boixeteres de tota la Comunitat Valenciana.

Més informació

15 novembre 2022. El Gabinet Psicopedagògic Municipal ha preparat una xicoteta guia bàsica amb algunes idees de jocs i activitats per a millorar diverses habilitats cognitives i psicomotrius dels més menuts.

Més informació

Cartell

27 octubre 2022. La Diputació de València i la Generalitat Valenciana subvencionen a l'Ajuntament de Favara amb una subvenció de 8000 euros per promoure la transparència i l'accés a la informació pública.

Més informació

19 octubre 2022. El pròxim divendres 21 d’octubre es realitzaran dos activitats organitzades pel Fons Valencià per la Solidaritat i la Diputació de València, emmarcades dins del projecte “València per la Pau”.

Més informació

Cartell 1

Cartell 2

10 octubre 2022. ENQUESTA ESCOLA DE FAMILIES. Des del Gabinet Psicopedagògic Municipal i la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Favara volem conèixer les inquietuds de les famílies del municipi respecte de l'educació i les relacions amb els més menuts i menudes de casa (xiquets, xiquetes i adolescents).

Més informació

7 octubre 2022. L’Ajuntament de Favara inaugura el 9 d’octubre a les 12:00h a la Plaça de l'Ajuntament, La Casa del Llibre, un projecte amb la finalitat de ficar a l’abast de tot el veïnat de Favara la possibilitat de tindre un llibre.

Més informació

28 setembre 2022. L’Ajuntament de Favara ha contractat diverses persones desocupades amb els programes EMPUJU, EMDONA I EXPLUS de Labora, Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

Més informació

13 setembre 2022. Amb l’objectiu de recolzar les famílies en l’inici del curs escolar, un any més l’Ajuntament de Favara ha donat una ajuda per a la compra de material escolar.

Més informació

8 setembre 2022. A partir del dimecres 14 de setembre retorna l'atenció del gabinet psicopedagògic municipal. Per sol.licitar cita prèvia cal telefonar a l'Ajuntament: 96 176 90 02.

Més informació

16 agost 2022. Els dies 28 de juliol, 3 i 8 d’agost es va portat a terme un curs gratuït de restauració de mobles de fusta, a càrrec de Sandra Núñez. Aquesta és una pràctica que consisteix a allargar la vida útil d’un moble, respectant l’aspecte original i el seu significat històric i artístic.

Més informació

9 agost 2022. Des de la regidoria de formació, s'ha llançat un any més el programa Favara Et Beca. Un programa finançat amb fons propis on cinc estudiants tenen un contacte amb el món laboral amb l'objectiu de formar-se.

Més informació

26 juliol 2022. ÈXIT AL TALLER DE RESTAURACIÓ DE MOBLES DE FUSTA. Durant els mesos d’octubre a maig s’ha portat a terme un curs de restauració de mobles de fusta, a càrrec de Sandra Núñez.

Més informació

22 juliol 2022. El Trinquet de Favara gaudeix de la Fase final dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall individual.

Més informació

19 juliol 2022. EL PUNT MÒBIL DE LABORA VISITA FAVARA. El Bus Labora és un sistema itinerant que acosta els serveis d’orientació laboral a les localitats on no existeix un Espai Labora. Mitjançant aquesta oficina mòbil es poden realitzar tràmits i rebre assessorament formatiu i d’ocupació sense necessitat de desplaçar-se de la nostra localitat.

Més informació

18 juliol 2022. Favara forma part del projecte "VALÈNCIA PER LA PAU". El Fons Valencià per la Solidaritat i la Diputació de València han presentat al Centre Cultural La Beneficència la tercera edició del projecte d’educació per al desenvolupament “València per la Pau”, el qual està format per diferents activitats de sensibilització i didàctiques basades en la cultura de pau i la no-violència.

Més informació

14 juny 2022. Convocatòria per a la concessió de cinc beques de formació en l’Ajuntament de Favara dins del programa “FAVARA ET BECA 2022". 

Edicte

Bases

Sol·licitud

25 maig 2022. Curs per a persones adultes al voltant dels 50 anys sobre capacitació digital i tecnologies de la informació i comunicació. Aprenentatge actiu per a poder fer ús d'internet fàcilment.

Més informació

25 maig 2022. El Gabinet Psicopedagògic Municipal continua amb algunes idees de jocs i activitats per a millorar diverses habilitats cognitives i psicomotrius dels més menuts i menudes de casa.

Més informació

Cartell 1

Cartell 2

12 maig 2022. BASES DE LA CONVOCATÒRIA D'AJUDES MUNICIPALS PER A LA GRATUÏTAT DELS LLIBRES DE TEXT, TAULETES I MATERIAL CURRICULAR AL CEIP FÈLIX OLMOS PER ALS CURSOS 2022-2023.

Descarregar document

12 maig 2022. BASES DE LA CONVOCATÒRIA D'AJUDES MUNICIPALS PER A PAL•LIAR LA DESPESA DE MATERIAL ESCOLAR PER AL CURS 2022/2023.

Descarregar document

4 abril 2022. L'Ajuntament de Favara van fer entrega a la Fira de Mostres de València de tot el material humanitari recollit per a Ucraïna.

Més informació

29 març 2022. Agenda d'activitats per al mes d'ABRIL.

Cartell

29 març 2022. TALLER DE PASQUA. Data de matrícula de l’1 al 7 d’abril.
La matrícula es realitzarà a través de l’apartat “Apunta’t” de l’app FAVARA-INFO o del
web municipal

Més informació

Ressolució

18 març 2022. AJUDA A UCRAÏNA. Des de l’Ajuntament de Favara volem agrair a totes les persones que han participat tant en les donacions com en l’empaquetament d'aquestes. Favara és un poble solidari! Gràcies a totes i tots!

Més informació

1 març 2022. Calendari Fiscal 2022

Descarregar document

25 desembre 2021. Taller de restauració i Reparació de mobles.

Més informació

Cartell

18 gener 2022. EXPOSICIÓ I TALLER D'ART MANUAL.
L'exposició serà el proper divendres 21, de 18:00h a 20:00h a la Casa de la Cultura.
El taller es realitzarà durant els mesos de febrer, març, abril, maig i juny.

Més informació

Cartell Exposició

Cartell Taller

2021

31 desembre 2021. L’Ajuntament de Favara incorpora aquest 2021 huit persones desocupades a diferents àrees de l’Ajuntament gràcies als programes de treball del Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana (Labora).

Més informació

23 desembre 2021. Acta de baremació del lloc de treball de Tècnic Informàtic del programa d'ocupació EMPUJU 2021

Descarregar document

9 desembre 2021. L’Ajuntament de Favara ha contractat dos persones desocupades amb els programes ECOVID i EMDONA 2021 de Labora, Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

Més informació

3 desembre 2021. RELACIÓ DE PERSONES CONTRACTADES DEL MES DE NOVEMBRE DE 2021.

Descarregar document

30 novembre 2021. La Diputació de València, en col•laboració amb l’Ajuntament de Favara, va realitzar el passat divendres un acte commemoratiu de memòria històrica a la nostra localitat.

Més informació

5 novembre 2021. Acta de baremació definitiva del Pla d’Ocupació Municipal per a la ocupació de PERSONA OFICIAL D’OFICIS MÚLTIPLES.

Descarregar document

27 octubre 2021. Acta de baremació provisional de la borsa del Pla d’Ocupació Municipal per a la ocupació de PERSONA OFICIAL D’OFICIS MÚLTIPLES.

Descarregar document

20 octubre 2021. Acta de baremació definitiva de la Borsa de Monitores i Monitors de temps lliure.

Descarregar document

15 octubre 2021. Acta de baremació definitiva de la borsa del Pla d'Ocupació Municipal 2021 per l'ocupació de personal peó/peona de neteja.

Descarregar document

14 octubre 2021. Acta de valoració de les al·legacions a la baremació provisional de l'ocupació de personal a la borsa del Pla d'Ocupació Municipal 2021.

Descarregar document

13 octubre 2021. Anunci de convocatòria  de la borsa del Pla d'Ocupació Municipal 2021 per l'ocupació de personal oficial d'oficis múltiples. El plaç acaba el día 20/10/2021.
 

Bases

Anunci

Sol.licitud

7 octubre 2021. Baremació provisional de la borsa del Pla d’Ocupació Municipal per al any 2021 per a l’ocupació de peó/peona de neteja. El plaç per a reclamar acaba el día 13/10/2021.

Descarregar document

4 octubre 2021. Convocatòria d’una plaça de monitor/monitora d’esport. Plaç de presentació fins el día 11/10/2021

Pla d'Ocupació Municipal 2021

Anunci

Sol.licitud

27 setembre 2021. Convocatòria de quatre places de peó/peona de neteja del Pla d’Ocupació Municipal pera a 2021. El plaç per a presentar la documentació i sol.licitud es fins el 4 d’octube inclòs.

Anunci

Bases convocatòria

Sol.licitud

1 setembre 2021. Un any més, com a resposta a les necessitats de moltes famílies de Favara amb xiquets i xiquetes escolaritzats al CEIP Fèlix Olmos i l’Escola Infantil Municipal “Aprenem” hem ficat en marxa el servei de l’aula matinera.
La intenció d’aquest servei és la d’oferir als pares i les mares una opció efectiva de conciliació de vida laboral i familiar, i d’altra banda potenciar l’ús de les instal·lacions i els recursos del centre fora de l’horari lectiu amb una finalitat lúdica i alhora formativa.

Presentació

Sol.licitud

Autorització

Informació mèdica

30 juliol 2021. Resolució aprovant les ajudes municipals per a pal-liar la despesa de material escolar pel curs 2021-2022. Llistat definitiu, examinada la documentació que l'acompanya, finalitzat el termini d’alegacions, i atenent als informes de secretaria de data 29 de juliol de 2021.

Descarregar document

30 juliol 2021. Resolució aprovant l'ajuda municipal per a la despesa de llibres, tauletes digitals i material curricular al CEIP "Fèlix Olmos" pel curs 2021-2022. Llistat definitiu, examinada la documentació que l'acompanya, finalitzat el termini d’alegacions, i atenent als informes de secretaria de data 29 de juliol de 2021.

Descarregar document

21 juliol 2021. Resolució de la llista provisional per a l'ajuda municipal per a la despesa de material escolar pel curs 2021-2022. Per a saber el número de registre poden passar per l'ajuntament, o be telefonar al 961527617 de 8:00 a 12:00.

Descarregar document

21 juliol 2021. Resolució de la llista provisional per a l'ajuda municipal per a la despesa de llibres i tauletes digitals. Per a saber el número de registre poden passar per l'ajuntament, o be telefonar al 961527617 de 8:00 a 12:00.

Descarregar document

23 juny 2021. FAVARA ET BECA 2021. Relació de sol.licitants i baremació provisional per a la concessió de cinc beques de formació de dos mesos de duració a l'ajuntament de Favara.

Descarregar document

22 juny 2021. Anunci de l'ordre de prelació definitiu i constitució de la Borsa de Monitores i Monitors de temps lliure.

Descarregar document

22 juny 2021. Resolució del tribunal sobre les al.legacions presentades a la Baremació Provisional de la Borsa de Monitores i Monitors de temps lliure.

Descarregar document

18 juny 2021. Convocatòria segona fase del Pla Resistir per el repartiment de les subvencions. Destinat a persones autònomes i microempreses incloses en el CNAE.

Decret

Bases

Nota informativa

Anexo CNAE sobrantes

18 juny 2021. Baremació provisional de la Borsa de persones Monitores i Monitors de temps lliure. El plaç per a reclamar a la baremació provisional es fins el día 21 de juny a les 14:00 hores.

Baremació provisional

11 juny 2021. Convocatòria per a la concessió de cinc beques de formació de dos mesos de duració, en l’Ajuntament de Favara dins del programa “PRÀCTIQUES FORMATIVES A ESTUDIANTS FAVARA ET BECA 2021".

Edicte

Bases

Instància

7 juny 2021. Bases reguladores i convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una BORSA D'OCUPACIÓ TEMPORAL DE MONITORS DE TEMPS LLIURE.

Anunci

Bases convocatòria

Sol.licitud

2 juny 2021. Sol·licitud Llibres i Tauletes i Xec Material escolar.

Sol.licitud llibres

Sol.licitud material

1 juny 2021. Relació de persones contractades del mes de maig de 2021.

Descarregar document

21 abril 2021. Calendari Fiscal per l'any 2021.

Més informació

3 març 2021. Relació de persones contractades des de 19-1-2021 fins el 1-3-2021.

Descarregar document

18 gener 2021. Relació de persones contractades des de 21-12-2020 fins el 18-1-2021.

Descarregar document

18 gener 2021. Relació de persones contractades des de 1-1-2020 fins el 21-12-2020.

Descarregar document

14 gener 2021. Sol·licitud del subsidi per desocupació. El SEPE ha obert un nou termini de presentació de sol·licitud que finalitza el proper 25 de gener del 2021.

Més informació

13 gener 2021. Oberta la inscripció per a 500 cursos gratuïts dirigits a persones desocupades. Ja pots sol·licitar una plaça en aquella oferta formativa que més t'interesse per a millorar el teu currículum. Per a això hauràs d'accedir a Punt Labora a través de l'apartat de Formació.

Més informació

2020

23 desembre 2020. L'ajuntament de Favara ha sigut subvencionat pel GVA Labora i rep tres subvencions per a fomentar l'ocupació entre la població desocupada amb un import total de 90.878,10 euros.

Més informació

23 desembre 2020. Cursos de formació programats pel LABORA mitjançant el Centres col•laboradors.

Més informació

21 desembre 2020. Relació de personal treballador contractat per l'ajuntament de Favara al llarg de l'any 2020.

Descarregar document

15 desembre 2020. Acta definitiva de la comissió de baremació del programa EMPUJU 2020 per a la contractació de persones joves per entitats locals en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Descarregar document

12 desembre 2020. Cursos de formació LABORA de formació per a la inserció. Consulta la previsió de cursos a impartir per comarques.

Més informació

9 desembre 2020. Acta de la comissió de baremació del programa EMPUJU 2020 per a la contractació de persones joves per entitats locals en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Descarregar document

27 novembre 2020. CONVOCATÒRIES DE CONSELLERIA DE SANITAT I CORREOS.

Més informació

25 novembre 2020. ACTA DEFINITIVA COMISSIÓ DE BAREMACIÓ DEL ECOVID 2020.

Més informació

19 novembre 2020. ACTA DE LA COMISSIÓ DE BAREMACIÓ DEL ECOVID 2020 convocat por GVA Labora per a la contractació de persones desocupades de, al menys, 30 anys d'edat, preferentment desocupades com a consecuència de la conjuntura derivada per la COVID 19.

Més informació

6 novembre 2020. Més informació sobre les persones beneficiàries del nou Subsidi extraordinari per desocupació.

Persones beneficiàries

4 novembre 2020. Aprovat el nou Subsidi extraordinari per desocupació. Els possibles beneficiaris i beneficiàries han d'estar en situació de desocupació i inscrits en els sistemes públics com a demandants.

Més informació

4 novembre 2020. Acta de puntuació total de la borsa per a la contractació laboral temporal de personal auxiliar administratiu. 

Descarregar document

3 novembre 2020. Acta de baremació definitiva de mérits i valoració de l’entrevista per a la contractació laboral temporal de personal auxiliar administratiu. 

Descarregar document

3 novembre 2020. Acta de al.legacions a la baremació de mérits i valoració de l’entrevista per a la contractació laboral temporal de personal auxiliar administratiu. 

Descarregar document

27 octubre 2020. L’Ajuntament de Favara ha rebut una subvenció del Labora per a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys, mitjançant el programa Avalem Experiència en col•laboració amb les corporacions locals.

Més informació

26 octubre 2020. Acta de la baremació de mérits i valoració de l’entrevista personal de la borsa de personal auxiliar administratiu. 

Descarregar document

14 octubre 2020. RESOLUCIÓ DEL TRIBUNAL a les alegacions sobre les proves selectives dels aspirants per a Personal Laboral Temporal d'AUXILIAR ADMINISTRATIU, en el supòsit d'existir vacants.

Descarregar document

5 octubre 2020. Proves selectives dels aspirants per a Personal laboral Temporal de AUXILIAR ADMINISTRATIU/ADMINISTRATIVA, en el supòsit d'existir vacants.

Descarregar document

1 octubre 2020. Concessió parcial directa de les ajudes a treballadors i treballadores amb rendes baixes afectats per un ERTO com a conseqüència de la Covid-19.

Més informació

29 setembre 2020. RESULTAT DEFINITIU EMCORP 2020.

Descarregar document

21 setembre 2020. Relació DEFINITIVA d'ajudes municipals per a la gratuïtat dels llibres de text, quadernets, tauletes digitals i material curricular al CEIP "Fèlix Olmos" per al curs 2020/2021.

Descarregar document

18 setembre 2020.  Publicació de les actes de la Comissió de Baremació de l'EMCORP 2020 (convocat por GVA Labora per a la contractació de persones desocupades de, al menys, 30 anys d'edat).

Més informació

11 setembre 2020. Aula Matinal. Model de sol.licitud per a families interesades.

Descarregar document

4 setembre 2020.  Relació provisional de sol.licituds admeses i exclòses de la convocatòria d'ajudes municipals per a la gratuïtat dels llibres de text, quadernets, tauletes digitals i material curricular al CEIP "Fèlix Olmos" per al curs 2020/2021.

Descarregar document

2 setembre 2020. Bono Escolar. Relació definitiva de sol.licituds admeses i exclòses de la convocatòria d'ajudes municipals per a pal.liar la despesa de material escolar per al curs 2020/2021.

Descarregar document

1 setembre 2020.  La relació definitiva d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria per a la constitució d'una BORSA DE TREBALL DE PERSONAL AUXILIAR ADMINISTRATIU , en règim de Personal Laboral Temporal.

Descarregar document

27 agost 2020. Relació provisional de sol.licituds admeses i exclòses de la convocatòria d'ajudes municipals per a pal.liar la despesa de material escolar per al curs 2020/2021. Bono Escolar.

Descarregar document

21 agost 2020.  Bases de la convocatòria d'ajudes municipals per a la gratuïtat dels llibres de text, quadernets, tauletes digitals i material curricular al CEIP Fèlix Olmos per al curs 2020-2021.

Descarregar document

18 agost 2020. L’Ajuntament de Favara ha rebut una subvenció del Labora per a la contractació de persones desocupades de més de 30 anys per a la realització d’obres o serveis d’interés general. EMCORP 2020

Més informació

actualitzada 21-8-2020

8 agost 2020.  Relació provisional d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria per a la creació d’una BORSA DE AUXILIAR ADMINISTRATIVO / ADMINISTRATIVA en règim de Personal laboral Temporal.

Descarregar document

31 juliol 2020. S'ha llançat el bono escolar per al curs 2020/21. Aquest any ha augmentat de 30€ a 50€ per així, ajudar a les families.

Més informació

Bases

Sol-licitud .pdf

28 juliol 2020. "Pla Local d'Ocupació 2020". Acta Comissió de Baremació sobre reclamacions, i llistats definitius per a netejador-netejadora i per a peona-peó.

Acta Comissió Baremació

Llistat definitiu netejador-netejadora

Llistat definitiu peona-peó

17 juliol 2020. Baremació provisional de l'ocupació de netejador/netejadora del "Pla Local d'Ocupació 2020".

Descarregar document

17 juliol 2020. Baremació provisional de l'ocupació de peó/peona oficis múltiples del "Pla Local d'Ocupació 2020".

Descarregar document

10 juliol 2020.  Acta de la llista definitiva d'admesos i exclosos al "Pla Local d'Ocupació 2020".

Descarregar document

10 juliol 2020. Reclamacions i subsanacions presentades a la llista d'admesos i exclosos al "Pla Local d'Ocupació 2020".

Descarregar document

10 juliol 2020.  Acta de reclamacions presentades a la baremació de la Borsa de Personal Monitors de Temps Lliure 2020.

Descarregar document

7 juliol 2020. Amb el lema "Favara et Beca", l’Ajuntament ha concedit 5 beques a la joventut per a realitzar pràctiques formatives. Una oportunitat per aprendre i apropar-se així al món laboral. Son finançades integrament amb fons propis.

Més informació

3 juliol 2020.  Relació provisional d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria per a la borsa del Pla Local d'Ocupació 2020 amb motiu de la COVID-19.

Descarregar document

3 juliol 2020. Baremació provisional Borsa Monitors de Temps Lliure 2020.

Descarregar document

25 juny 2020. Reclamacions i subsanacions presentades a la llista provisional de la Baremació de “Favara et Beca 2020”, en base a lo establit en la base quarta de les bases reguladores es resolen amb el resultat de la present Acta.

Acta reclamacions

Baremació definitiva

23 juny 2020. Acta de baremació de treballadors desocupats conveni SEPE-Corporacions Locals any 2020. Zones Rurals Deprimides.

Descarregar document

18 juny 2020. Acta de baremació del programa “PRÀCTIQUES FORMATIVES A ESTUDIANTS FAVARA ET BECA 2020”.  

Descarregar document

12 juny 2020. Relació definitiva d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria per a la contractació, en règim de Personal laboral BORSA DE TREBALL DE PERSONAL MONITOR DE TEMPS LLIURE ANY 2020.

Descarregar document

11 juny 2020. INFORMACIÓ SOBRE FESTES, PISCINA MUNICIPAL I ESCOLETA D’ESTIU.  Amb un comunicat conjunt, els alcaldes i alcaldesses de 10 poblacions de la Ribera Baixa hem decidit conjuntament i amb responsabilitat, ajornar les festes d'estiu, no fer escoleta ni obrir les piscines municipals.

Descarregar document

9 juny 2020. Edicte sobre rectificació de error en les bases reguladores per a la constitució d'una borsa de treball temporal que ha de regir la contractació laboral de personal auxiliar administratiu. 

Descarregar document

9 juny 2020. L’Ajuntament de Favara convoca cinc beques de formació dins del programa “PRÀCTIQUES FORMATIVES A ESTUDIANTS FAVARA ET BECA 2020”.

Edicte

Bases

Instància

5 juny 2020. Admesos i exclosos de la borsa de treball temporal que ha de regir la contractació laboral de personal monitor de temps lliure per a activitats socioeducatives.

Més informació

1 juny 2020. Pla local d’ocupació 2020 per a la realització d'obres o serveis d'interés social i general a Favara amb la finalitat de pal.liar els efectes de la COVID 19.

Decret

Anunci

Bases

Sol.licitud

21 maig 2020. S'ha publicat en el BOE tres convenis signats pel SEPE amb CECA, amb l'Associació Espanyola de Banca (AEB) i la Unió Nacional de Cooperatives de Crèdit (Unacc) per a la bestreta de prestacions per desocupació prèviament reconegudes pel Servei Públic d'Ocupació Estatal.

Més informació

21 maig 2020. Matrícula oberta Escola Infantil Municipal del 8 al 16 de juny per a l'alumnat nascut en 2019 i 2020

Cartell informatiu

17 maig 2020. ES FLEXIBILITZEN ELS CRITERIS I S’AMPLIEN ELS SUPÒSITS PERQUÈ MÉS PERSONES PUGUEN OPTAR A LES AJUDES DE REDUCCIÓ HORÀRIA.  

Més informació

13 maig 2020. El Gabinet Psicopedagògic Municipal torna a obrir al públic a partir del pròxim 18 de maig. Per demanar cita, cal posar-se en contacte amb 639 855 588 o 96 176 90 02

Més informació

Cartell informatiu

4 maig 2020. PROCEDIMENT PER A LA TRAMITACIÓ DE SOL•LICITUDS SUBSIDI EXTRAORDINARI PER A EMPLEADES DE LLAR.

Més informació

4 maig 2020. PROCEDIMENT PER A LA TRAMITACIÓ DE SOL•LICITUDS DEL SUBSIDI EXCEPCIONAL PER DESOCUPACIÓ.

Més informació

3 maig 2020. AJUDES A TREBALLADORS I TREBALLADORES AMB RENDES BAIXES AFECTADES PER UN ERTO. Aquestes ajudes es concedeixen de manera directa, la tramitació i la gestió de les ajudes correspon a l’Agència Tributària Valenciana.  

Més informació

27 abril 2020. L’Ajuntament de Favara convoca el Concurs de Contes. El concurs serà de creació literària i el treball podrà anar acompanyat d’il•lustracions que també seran valorades.

Bases concurs

23 abril 2020. Amb motiu del dia internacional del llibre, l'Ajuntament de Favara obsequia als xiquets i les xiquetes amb aquestos quatre llibres en format conte (.pdf). La idea és que els puguen llegir o  descarregar-los directament.

"El cazo de Lorenzo"

"A qué sabe la luna"

"Yo mataré monstruos por ti"

"Elmer"

15 abril 2020. AJUDES A PERSONES TREBALLADORES AFECTADES PER UN ERTO I AMB REDUCCIO DE JORNADA PER CONCILIACIÓ.

Més informació

6 abril 2020. ÚLTIMES MESURES COMPLEMENTÀRIES A L’ÀMBIT LABORAL - Real Decreto-ley 11/2020, de 31 de marzo. 

Descarregar document

2 abril 2020. Servei d'atenció laboral i empresarial. Agència d'Ocupació i Desenvolupament de Favara.

Més informació

31 març 2020. Classes de reforç online. Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional.

Més informació

31 març 2020. Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, es prorroga fins a les 00:00h del diumenge 12 d’abril del 2020. A partir d’aquest moment, si no hi ha una altra pròrroga, es reprendran els terminis de presentació de sol·licituds per la resta dels dies que queden.

Més informació

11 març 2020. Procediment per a l'avaluació i acreditació determinades unitats de competència professional, adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació, en la família professional de Seguretat i Medi Ambient.

Més informació

10 març 2020. Constitució d'una borsa de treball temporal per a la contractació de personal Auxiliar Administratiu.

Bases reguladores

Instància

6 març 2020. S'han publicat les bases reguladores per a la constitució d'una borsa de treball temporal que ha de regir la contractació laboral de personal monitor de temps lliure per a activitats socioeducatives.

Termini per presentar les sol·licituds: 17/03/2020

Bases reguladores

Instància

2 març 2020. Procediment per a l'avaluació i acreditació de determinades unitats de competència professional d’atenció sociosanitària a persones en institucions socials i atenciósociosanitària a persones en el domicili.

Més informació

26 febrer 2020. AJUDES DESTINADES AL PROGRAMA DE FOMENT DEL TREBALL AUTÒNOM. Subvenció en concepte de renda de subsistència a les persones desocupades inscrites al Labora que accedeixen a la seua ocupació a través de la creació d’activitat empresarial independent.

Més informació

21 febrer 2020. Resolució de 12-2-2020, de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, per la qual s'estableixen el calendari i el procés d'inscripció i matriculació per a la realització de la prova unificada de certificació dels nivells del Marc Comú Europeu de Referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües (MCER), dels ensenyaments d'idiomes de règim especial a les escoles oficials de la Comunitat Valenciana, corresponent a la convocatòria de 2020.

Més informació

20 febrer 2020. CONTRACTACIÓ EN EL MARC DEL SISTEMA DE GARANTIA JUVENIL-AVALEM JOVES. Contractació en pràctiques a jornada completa de les persones joves qualificades, que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

Més informació

11 febrer 2020. Estat d'execució del pressupost 3 de febrer de 2020, amb desglòs per aplicacions.

Descarregar document

5 febrer 2020. El Consorci de la Ribera ha publicat la convocatòria per a la creació d’una borsa de treball, per a la contractació temporal, de promotora i promotor d’ocupació. El termini de presentación d’instàncies finalitza el 13/02/2020 a les 14:00 hores.

Més informació

21 de gener 2020. Comença el Taller d’Ocupació “La Ribera Baixa Gestiona” a Favara.

Més informació

9 de gener 2020. Quadre resum de beques professionals de la Conselleria de Igualtat i Polítiques Inclusives.

Més informació

8 de gener 2020. Oposicions Administració de la Generalitat Valenciana.

Més informació

7 gener 2020.  El passat 28 de desembre va arrancar el taller de cuina tradicional valenciana, on les i els participants realitzaren pastissets de moniato i ametló, tradicionals del Nadal.

Més informació

7 gener 2020. IVACE convoca 110 beques remunerades per a formar joves menors de 30 anys en Internacionalització.

Més informació

2019

13 de novembre 2019.  Treballadors ocupats a l'Ajuntament de Favara durant 2019.

Més informació

13 novembre 2019. Instruccions per a registrar factures a l'ajuntament de Favara.

Més informació

7 de novembre 2019.  Document amb el cost dels actes celebrats en les festes 2019.

Descarregar document

5 novembre 2019. Estat d'execució del pressupost a 6 de novembre de 2019, amb desglossament per partides. 

Descarregar document

7 d'octubre 2019.  AVALEM JOVES + 2019. Programa EMCUJU de Foment de l’Ocupació per a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. 

Descarregar document

3 d'octubre 2019.  L’Ajuntament de Favara, per mitjà dels programes d'ocupació coneguts com EMCUJU i EMCORP, ha contractat a 3 persones que han començat ja a realitzar les seues funcions.

Més informació

2 d'octubre 2019.  Al llarg del pròxim mes d'octubre tindran lloc quatre xerrades teòric-pràctiques per a la formació i ocupació.

Més informació

Cartell

27 de setembre 2019.  Acta de baremació EMCORP. Auxiliar administratiu/va. Termini de presentació d'al-legacions fins al 4 d'octubre (inclòs). 

Descarregar document

10 setembre 2019. Inventari general de béns i drets de l'Ajuntament de Favara a 31 de desembre de 2018.

Descarregar document

9 setembre 2019. Relació de contractes de l'ajuntament de Favara durant 2018 y 2019.

Descarregar document 2019

Descarregar document 2018

6 de setembre 2019. Estat d'execució del pressupost a 31 d'agost de 2019, amb desglossament per partides.

Descarregar document

25 juliol 2019. El Consell convoca 500 beques de 500 euros al mes per a que joves menors de 30 anys puguen preparar oposicions al grup A de la Generalitat. Termini de presentació de sol·licituds: fins al 8 d'agost.

Més informació

17 juliol 2019. Estat d'execució del pressupost a 16 de juliol de 2019, amb desglossament per partides.

Descarregar document

15 juliol 2019.  Acta de Baremació de treballadors agrícoles desocupats. Conveni SEPE amb Corporacions Locals de zones rurals deprimides. Termini de al·legacions fins al 18 de juliol de 2019

Descarregar document

12 juliol 2019. El jutjat contenciós número 6 de València dona la raó a l’Ajuntament de Favara i comdena a l’empresa Acciona a pagar tots els cànons que des de la regidoria de cicle hidràulic amb Isabel Borràs al front, se li exigia.

Més informació

Sentència Judicial

Veure Àrees legislatura 2015-2019

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 

Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02 -
96 152 76 10

Fax: 96 176 94 27