Ajuntament Municipi Bans Administració Actualitat Multimedia Transparència
Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Gent Gran Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

 

Ocupació laboral i participació ciutadana

La finalitat de la regidoria d’ocupació és:

  • Donar la máxima ocupació als nostres joves d’acord al pressupost municipal.

  • Afavorir l'ocupabilitat d'altres col·lectius especialment afectats per l'atur: majors de 55 anys, persones amb càrregues familiars i desocupats de llarga durada.

  • Activar un pla anual de política d'ocupació regulat amb els següents objectius:
    Contribuir a rebaixar les taxes d'atur al nostre poble.
    Fomentar l'ocupació del nostres veïns.

  • Reduir el nombre de persones en risc d'exclusió social que es troben en situació d'atur i tenen manca d'ingressos.

  • Reforçar el paper estratègic de l’Ajuntament de Favara  per contribuir al desenvolupament econòmic,  i al benestar del seu veïnat.

  • Promoure el desenvolupament professional de persones en situació d'atur mitjançant cursos de formació per a l'adquisició de competències.


24 juny 2019. Acta de baremació de treballadors agrícoles desocupats Conveni SEPE - Corporacions Locals 2019 per a zones rurals deprimides.

Descarregar document

20 de juny 2019. LA DIPU ET BECA 2019. Resultats provisionals Dipu et Beca 2019. Termini de presentació de reclamacions fins al 24 de juny.

Descarregar document

12 juny 2019. Licitació per a la concesió demanial d'explotació del quiosc-bar de la piscina municipal de Favara "Sant Llorenç".

Bases

Declaració responsable

Sol.licitud

6 de juny 2019. LA DIPU ET BECA 2019. Obert termini de presentació de sol·licituds per a la realització de 2 beques formatives en l’àrea d’administració. Consulta les bases i la documentació a presentar. Termini: del 7 fins al 17 de juny.

Cartell

Bases

5 de juny 2019. Resultats provisionals de la Borsa de Peó de serveis múltiples i enterrador municipal. Termini de presentació d'al·legacions, fins al 10 de juny de 2019.

Descarregar document

3 de juny 2019. Resultats de la prova pràctica per a la constitució d'una borsa de peó de serveis i enterrador municipal.

Descarregar document

23 maig 2019. CONVOCATÒRIA EMCUJU 2019. Estem preparant una subvenció per a la contractació de joves qualificats durant un any a l'ajuntament. Si estàs empadronat a Favara, tens entre 16 i 30 anys, estàs desocupat, inscrit en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i estàs en possessió d'alguna d'aquestes titulacions: Llicenciat, Diplomat, Grau Universitari, Postgrau, Doctorat, tècnic o tècnic superior d'FP o certificat de professionalitat posa't en contacte amb l'ADL, Carlos González (961769002) urgentment i t'informarem

Més informació
96 176 90 02

23 de maig 2019. CONVENI SEPE AGRICOLA 2019. L'Ajuntament contractarà per a este estiu treballadors del sector agrari gràcies al conveni SEPE AGRICOLA. Si pertanys al sector agrari i vols participar, has d'inscriure't en l'oficina SERVEF LABORA de sueca abans del dimecres 29. Per a més informació, telefona al 96 176 90 02

Més informació
96 176 90 02

21 maig 2019. Si estàs interessat a treballar per a l'administració pública (Estat, CCAA o ajuntaments) informat de totes les novetats d'ocupació pública que es convoquen (oposicions, borses de treball, beques...).

Més informació

13 de maig 2019. Llista d'admesos a les proves per a la borsa de peó de serveis i enterrador municipal i convocatòria per a la realització del primer exercici pràctic.

Descarregar document

8 maig 2019. Baremació Provisional de la convocatòria per a cobrir interinament una plaça de policia local a Favara. Actualitzat (9-5-19) amb l'acta de subsanació per error material en la redacció.

Descarregar document

6 de maig 2019. Baremació DEFINITIVA de la convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una borsa urgent d'ocupació temporal de Monitors de Temps Lliure.

Descarregar document

16 d'abril 2019. Baremació Provisional de la convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una borsa urgent d'ocupació temporal de Monitors de Temps Lliure.

Descarregar document

9 d'abril 2019. Convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una borsa urgent d'ocupació temporal de Monitors de Temps Lliure.

Anunci

Bases

Declaració responsable

Sol.licitud

4 d'abril 2019. Convocatòria per a la creació d'una Borsa d'Ocupació Temporal de peó de serveis múltiples i enterrador/a de l'Ajuntament de Favara.

Bases

Declaració responsable

Sol.licitud

4 de març 2019. Acta Baremació DEFINITIVA per a la constitució d'una borsa d'ocupació temporal per a la neteja d'edificis i instalacions de competència municipal.  

Baremació definitiva

Acta reclamacions

20 de febrer 2019. Acta Baremació Provisional de la convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una borsa d'ocupació temporal per a la neteja d'edificis i instalacions de competència municipal.

Descarregar document

14 de febrer 2019. Relació provisional d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria d'una borsa d'ocupació temporal per a cobrir les vacants de neteja d’edificis i instal.lacions de competència municipal.

Descarregar document

8 de febrer 2019. Llistat amb la baremació provisional corresponent a la borsa de monitors i monitores de temps lliure.

Descarregar document

1 de febrer 2019. Relació provisional d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria per a cobrir les vacants del grup professional corresponent a la borsa de monitors i  monitores de temps lliure.

Descarregar document

22 de gener 2019. Convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una borsa d'ocupació temporal pera a la neteja d'edificis i instalacions de competència municipal.

Anunci

Bases

Declaració responsable

Sol.licitud

21 de gener 2019. Bases reguladores de la convocatòria per a la selecció de persones per a la constitució d'una borsa de treball temporal de monitors/es de temps lliure.

Anunci

Bases

Declaració responsable

Sol.licitud

20 de gener 2019. Programa de Foment de l'Ocupació EMCORD-EMCORP. Col.laboració de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball amb les Corporacions Locals.

EMCORP

EMCORD

Veure noticies d'ocupació 2018

Veure noticies d'ocupació 2017

Veure noticies d'ocupació 2016

Veure noticies d'ocupació 2015

 

Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27